Maxa din mobil

Mobiltelefonerna har de senaste åren blivit en allt mer integrerad del av våra liv. Saker vi tidigare använde massa olika apparater och tillbehör till finns nu snyggt förpackat i vår byxficka. Idag tänkte vi därför gå igenom olika sätt som du kan använda din mobil på i sommar.

Om du redan äger en mobil (vilket du troligtvis gör) är du säkert redan medveten om vissa av dessa tips men de kan ändå vara värdefulla om det är något du missat. Eller också kan du kanske återupptäcka någon funktion.

Kameran

De flesta mobiltelefoner är idag utrustade med en kamera, något du säkert redan är medveten om. Men hur ofta använder du den? Att ge sig ut och fotografera är något som (speciellt på sommaren) kan vara väldigt roligt och inspirerande. Förutom att du får vistas ute så kanske du kommer hem med några snygga bilder också. Win-win som man brukar säga. Om du kombinerar detta med en eller flera fotoredigeringsappar kan du verkligen sätta den slutgiltiga touchen på dina bilder.

Spel

Tiden då spel var något man gjorde vid en dator eller spelkonsol är idag historia. Med mobilen kan man idag spela mängder med olika spel. Oavsett om det är casinospel, plattformspel eller frågesportsspel så kan du idag spela nästan var du än befinner dig. Ett perfekt tidsfördriv medan du väntar på bussen eller har tråkigt i fikarummet på jobbet. Angry Birds, Pokémon Go och Candy Crush Saga. Detta är bara några av de mobilspel som rönt enorma framgångar på senare år.

Meddelande

Att hålla kontakten med folk och konversera är något människor gjort i århundraden, och idag är det lättare än någonsin. Snapchat, Kik eller vanliga sms. Alternativen är många men en sak är klar. Det är lättare än någonsin att hålla kontakten med sina nära och kära.

Streaming

Att streama är något som verkligen också fått ett uppsving i mobilernas tidevarv. Oavsett om det gäller musik eller tv-serier så har mobilerna gjort det möjligt att ta med sig dessa medier överallt. Att ha tillgång till i princip all musik i sin egen mobil är sannerligen en lyx och något man säkert avfärdat som science-fiction om man fått höra om detta för tio år sedan. Vi tror att ni förstår vår poäng. Mobilerna är här för att stanna och nya funktioner kommer hela tiden. Vem vet vad vi använder de till om fem år. Det blir onekligen spännande att se.