Designa ett eget skal

Mobiltelefonen är en viktig accessoar och för många är det viktigt att den passar in i deras outfit. Det finns många varianter av mobilskal att välja mellan och något som är populärt nu är att designa sitt eget skal.

Smartphone

Utseende

Utseende är något som är viktigt för många och för att få en komplett outfit kan du se till att din mobiltelefon anpassas efter ditt tycke.

Det enda som begränsar hur ditt mobilskal ska se ut är din egen fantasi. Du kan skapa vilket motiv du vill såsom porträtt på dina barn eller ditt husdjur. Allt du behöver göra är att välja modell för att komma till designverktyget. Du får välja mellan fyra olika mallar; enkel, tre-delad, horisontell eller rutnät. Därefter väljer du vilken bakgrundsfärg du vill ha och om du vill ha en bild eller text. Om du vill ha en text finns det olika teckensnitt att välja på samt vilken färg du vill ha på texten.

Gör det själv

Att göra saker själv är något som har blivit populärt den senaste tiden och tillhör du dem som tycker om att handarbeta kan du till exempel brodera ett motiv till din smartphone. För att ge din smartphone extra bling finns det så kallade rhinestones som du kan klistra på. Material och anvisningar finns på en mängd olika sidor som till exempel på Creativ. Det är ett bra sätt att göra din mobil personlig och unik och det är alltid kul att ha något som ingen annan har.